Centrul de Dezvoltare SMART

logo smart

Asociatia Centrul de Dezvoltare SMART asigura implementarea Metodei SMART de Politici Publice. Ea furnizeaza si cadrul legal prin care adresele oficiale continand recomandari de solutii la problemele de interes public postate pa aceasta platforma, sunt trimise la autoritatile publice din Romania. 

Centrul de Dezvoltare SMART este o asociatie nonprofit, apolitica si non-partizana, ce a fost infiintata in 2003. In viziunea asociatiei, oamenii trebuie sa fie proactivi in rezolvarea problemelor comunitatii din care fac parte, sa gaseasca solutii la framantarile cu care se confrunta societatea si sa propuna politici si strategii menite sa imbunatateasca standardul de viata personal si al societatii in general. Misiunea activitatii de democratie participativa este sa implice cetatenii in furnizarea de solutii valoroase, fezabile si sustenabile la problemele de interes public.

CONTACT
Adresa: Str. Traian 164, Bloc A12, Parter, Galati, Romania
Tel: 0336 101177
Fax: 0336 816117
Email: office@smart.org.ro
Website: www.smart.org.ro


Acest site a fost realizat cu sprijinul Uniunii Europene. Continutul acestuia reprezinta responsabilitatea exclusiva a Centrului de Dezvoltare SMART si in niciun caz nu poate reflecta opiniile Uniunii Europene.