Transport: Centura Sibiului

Nume : iulia mariana condurache
Tara : Romania
Data : 19.05.2010
Profesie : student
Organizatie : -
Institutie tinta : Primaria si consiliul local
Stadiul problemei :

Sibiul este un mare oras de tranzit, aflat in inima tarii iar lipsa unei centuri care sa ocoleasca orasul este o problema din ce in ce mai importanta. De cativa ani se lucreaza la acest proiect si ma intreb care sunt sperantele ptr finalitatea acestuia in ideea de a avea un oras linistit fara zgomotul si zdruncinaturile camioanelor care il tranziteaza.

Raspunsul persoanei care a publicat problema :
Cu vointa politica si multi bani s-a putut.

Solutii primite de la cetateni

Mihaela Dan

Mihaela Dan, Romania, CONSULTING (19.05.2010)

Problema centurii ocolitoare a Sibiul este punctul cel mai sensibil al locuitorilor din oras.Seful Guvernului a anuntat la ultima vizita pe santier ca pana la safrsitul anului 2010 centrua va fi circulabila si data in folosinta.
Tot ce ne ramne de facut este sa asteptam si sa speram in acelasi timp ca autoritatiile o sa isi indeplineasca promisiunile.

Persoana care a publicat problema a fost multumita de raspunsul sau actiunea autoritatilor si aceasta problema este inchisa. In cadrul "Metodei SMART de Politici Publice" aceasta este o poveste de succes de participare.


Acest site a fost realizat cu sprijinul Uniunii Europene. Continutul acestuia reprezinta responsabilitatea exclusiva a Centrului de Dezvoltare SMART si in niciun caz nu poate reflecta opiniile Uniunii Europene.