Comert: Cudalbi- amenajare piata agroalimentara si targ de animale

Nume : Agache Ionut
Tara : Romania
Data : 21.07.2018
Profesie : Economist
Organizatie : Asociatia Centrul de Dezvoltare SMART
Institutie tinta : UAT Cudalbi
Stadiul problemei :

Lipsa unei hale agroalimentare moderne in comuna Cudalbi ii face pe multi locuitori sa mearga catre alte localitati pentru a-si vinde produsele sau pentru a le achizitiona, in functie de calitatea pe care o au: vanzator si/ sau cumparator. Crearea unor conditii adecvate pentru cumpararea produselor direct de la producatorii din comuna Cudalbi, precum si a unor conditii la standarde europene este o necesitate care isi aduce aportul la imbunatatirea conditiilor de viata pentru populatie si protejarea mostenirii naturale din spatial rural in vederea dezvoltarii durabile. Imbunatatirea situatiei locuitorilor din comuna Cudalbi prin amenajarea unei piete agroalimentare si a unui targ de animale, contribuind astfel la cresterea gradului de bunastare a familiilor din zona, trebuie sa fie un obiectiv prioritar al UAT Cudalbi.Solutii primite de la cetateni

Agache Ionut

Agache Ionut, Romania, Economist (31.08.2018)

A. Finantare: 1) Accesarea de fonduri nerambursabile pentru amenajare piata agroalimentara si targ de animale; 2) Fonduri proprii ale UAT Cudalbi; 3) Sponsorizari pentru amenajare piata agroalimentara si targ de animale. B. Dotarile pe care sa le aiba piata agroalimentara: 1. Pista betonata pe intreaga suprafata a pietei 2. Apa curenta 3. Grup sanitar 4. Hala produse lactate: amenajata cu vitrine frigorifice, mese din inox, apa curenta, gresie, faianta, tamplarie Al si PVC, sistem de supraveghere; 5. Hala peste 6. Tarabe acoperite 7. Sistem de supraveghere video 8. Eurocontainere colectare selectiva C. Dotarile targului de animale: 1. Sectoare pentru fiecare categorie de animale 2. Sector pentru cereale 3. Punct veterinar 4. Cantar 5. Rampa incarcare/ descarcare 6. Grup sanitar 7. Pista beton 8. Punct dezinfectie 9. Sistem supraveghere video


Care este solutia ta?

De ce avem nevoie de toate aceste informatii? Datele pe care le colectam prin acest formular de identificare a solutiei sunt importante pentru a genera mai multa forta procesului de participare si pentru a avea sanse mai mari sa generam probleme rezolvate:

*

Soluția ta - Te rugam sa fii cat mai concis(a) si la obiect. Acest camp este limitat la 1500 de caractere. In cazul in care ai nevoie de mai mult spatiu, te sfatuim sa mai publici o solutie. Pentru ca ideile tale sa fie considerate in adresa oficiala catre autoritati, solutia trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii care formeaza misiunea metodei noastre de participare:

  • sa fie fezabila: asta inseamna ca poate fi indeplinita de catre organizatiile existente, sau cu ajutor de la terti.
  • sa fie valoroasa: solutia trebuie sa aduca valoare comunitatii careia se adreseaza
  • sa fie sustenabila: solutia trebuie sa aibe sanse sa atraga sprijinul si resursele necesare de la mediul politic, social sau de afaceri.
*

Nume complet - Vom publica numele tau ca sa-ti oferim credit pentru solutia ta si ca sa te promovam.

*

Țara - Publicam si tara din care provii, pentru a vedea cat de intercultural este procesul de participare.

*

Profesie - Publicam si profesia ta, pentru a te promova mai bine.

*

Educație - Nu publicam aceasta informatie. O cerem doar pentru evidentele noastre statistice.

*

Email - Nu publicam nici aceasta informatie. Pastram insa adresa de email pentru a comunica cu tine atunci cand va fi nevoie, pentru a redacta adresa oficiala cu solutia cea mai buna, catre autoritati.

*

Telefon - Telefonul nu se va publica. Il pastram pentru a tine legatura cu tine in cazul in care va fi nevoie, pentru a redacta adresa oficiala cu solutia cea mai buna, catre autoritati.

Website - Acest camp nu este obligatoriu. Daca ai un blog sau doresti sa promovezi o asociatie, o poti face aici. Nu vor fi acceptate site-uri care promoveaza un comportament neadecvat.

Poza proprie - Nici acest camp nu este obligatoriu. Poti sa faci upload la o poza de dimenisuni 80x80 pixeli sau mai mare, in format JPG, GIF sau PNG. Acest lucru te va promova mai bine.

Iti multumim pentru ca ai initiativa de a publica o solutie la aceasta problema, pe platforma noastra de participare! Efortul tau contribuie la indeplinirea misiunii acestui proiect, si anume implicarea cetatenilor in furnizarea de solutii valoroase, fezabile si sustenabile la problemele de interes public. Prin exemplul tau suntem mai aproape de a genera politici publice facute de cetateni!


Acest site a fost realizat cu sprijinul Uniunii Europene. Continutul acestuia reprezinta responsabilitatea exclusiva a Centrului de Dezvoltare SMART si in niciun caz nu poate reflecta opiniile Uniunii Europene.