Dezvoltare: Galati: garaje - zona verde - campus invatamant

Nume : Vasile Lepadatu
Tara : Romania
Data : 13.10.2011
Profesie : nu este importanta
Organizatie : nu este relevant
Institutie tinta : Primaria Galati
Stadiul problemei :

In municipiul Galati , cartierul Micro 19, in zona cuprinsa intre urmatoarele unitati de invatamant: Colegiul Economic Virgil Madgearu, Scoala generala nr. 17 Nichita Stanescu, Scoala generala 29 "Sfanta Ana", Gradinita Motanul Incaltat, exista pe o suprafata de aproximativ 10.000 mp, domeniu public al municipiului Galati, pe care sunt amplasate aproximativ 130 de garaje. Propun ca aceasta suprafata de teren sa nu mai fie folosita de garaje si sa fie transformata intr-o zona verde , intr-un campus de invatamant sau parc de agreement. In cartierul Micro 19 nu exista nici un parc de agrement, nici o zona verde destinata agrementului.


Propunerea Primariei de modernizare:
proiect parcari micro 19

Raspunsul persoanei care a publicat problema :

Noul proiect al zonei este modern si mai curat.

Persoana care a publicat problema a fost multumita de raspunsul sau actiunea autoritatilor si aceasta problema este inchisa. In cadrul "Metodei SMART de Politici Publice" aceasta este o poveste de succes de participare.


Acest site a fost realizat cu sprijinul Uniunii Europene. Continutul acestuia reprezinta responsabilitatea exclusiva a Centrului de Dezvoltare SMART si in niciun caz nu poate reflecta opiniile Uniunii Europene.