Publica o problema de interes public

De ce avem nevoie de toate aceste informatii? Datele pe care le colectam prin acest formular de identificare a problemei sunt importante pentru a genera mai multa forta procesului de participare si pentru a avea sanse mai mari sa generam probleme rezolvate:

*

Titlul problemei - Acesta ar trebui sa fie cat mai sugestiv si sa nu fie mai lung de 100 de caractere. Titlul apare in homepage si in motorul de cautare intern, iar vizitatorii vor vedea mai intai acest text atunci cand cauta problemele in site.

*

Categoria problemei - Alege categoria in care se incadreaza problema. Daca nicio categorie nu este potrivita pentru problema ta, alege "Alt domeniu" sau trimite-ne un email cu o propunere pentru o noua categorie.

*

Județul / Național - Alege judetul daca problema pe care o publici este de interes local, sau selecteaza "NATIONAL" daca problema este de interes national.

*

Limba - Alege limba in care doresti sa publici problema.

Fotografie sugestivă - Se spune ca o poza buna valoreaza o mie de cuvinte. Daca publici si o fotografie buna cu problema ta, vei genera mai multa forta procesului de participare. Incearca sa folosesti o poza in format landscape, de dimensiuni min 300x225 pixeli. Formatele suportate sunt JPG, GIF si PNG.

*

Explică problema - Aceasta parte este cea mai dificila in tot procesul de participare. De multe ori, solutiile esueaza deoarece problema nu a fost explicata bine. In acest camp, incearca sa explici problema cat mai succint si concis posibil, in maximum 1500 de caractere. Ar trebui chiar si persoanele care nu au cunostinte in domeniu sa poata intelege despre ce este vorba. Calitatea solutiilor primite depind in mare parte de modul in care problema este explicata aici.

*

Nume complet - Vom publica numele tau pentru a te promova si a-ti da credit pentru initiativa pe care o ai de a rezolva o problema de interes public.

*

Țara - Vom publica si tara din care provii, pentru a evidentia gradul de interculturalitate generat de platforma noastra de participare.

*

Profesie - Vom publica profesia ta pentru a te promova mai bine.

*

Educație - Nu vom publica educatia ta. Folosim aceasta informatie pentru statisticile noastre.

*

Email - Nu vom publica e-mailul tau. Este posibil sa-l folosim in comunicarea cu tine, cand vom redacta adresa oficiala catre autoritati, cu solutia cea mai buna la problema publicata.

*

Telefon - Nu vom publica numarul tau de telefon. La fel ca e-maulul, este posibil sa te sunam cand redactam adresa oficiala catre autoritati, cu solutia cea mai buna la problema publicata.

Website - Acest camp nu este obligatoriu. Daca ai un site pe care doresti sa-l promovezi (blog sau asociatie), poti sa o faci aici. Astfel, dorim sa te incurajam si sa te recompensam pentru faptul ca folosesti platforma noastra de participare. Site-urile care promoveaza un comportament neadecvat nu vor fi publicate.

Poza proprie - Acest camp nu este obligatoriu. Vrem sa-ti dam credit si sa te promovam mai bine pentru faptul ca participi. Te sfatuim sa folosesti o poza de dimensiuni 100x100 pixeli sau mai mare, in format JPG, GIF sau PNG.

*

Organizația reprezentată - Publicam aceasta informatie pentru a promova organizatia si munca ta. Acest camp nu este obligatoriu asa ca poti scrie "Nu este relevant" daca nu vrei sa publici numele unei organizatii.

*

Instituție țintă - In cazul in care stii ce institutie ar putea rezolva problema pe care o publici, mentioneaza-i numele aici. Daca nu stii acest lucru, poti completa "Nu stiu" si ne vom ocupa noi de lucrul acesta.

 

 

Codul CAPTCHA - pentru a ne feri de spam, introdu cifrele sau cuvintele din imagine.

Te felicitam pentru initiativa de a publica o problema de interes public, pe platforma noastra de participare! Prin exemplul tau, suntem cu un pas mai aproape de a ne indeplini misiunea, si anume implicarea cetatenilor in furnizarea de solutii valoroase, fezabile si sustenabile la problemele de interes public. In acest mod, vom genera politici publice facute de cetateni!


Acest site a fost realizat cu sprijinul Uniunii Europene. Continutul acestuia reprezinta responsabilitatea exclusiva a Centrului de Dezvoltare SMART si in niciun caz nu poate reflecta opiniile Uniunii Europene.