Alta Categorie: Cudalbi- autospeciala stingere incendii

Nume : Agache Ionut
Tara : Romania
Data : 15.12.2017
Profesie : Economist
Organizatie : Asociatia Centrul de Dezvoltare SMART
Institutie tinta : Primaria Comunei Cudalbi, judetul Galati
Stadiul problemei :

Statistica incendiilor arata ca, in ultimii ani in Romania, in ciuda eforturilor facute de pompieri, numarul incendiilor soldate cu victim si pagube materiale importante la gospodarii cetatenesti s-a mentinut ridicat. La ora actuala, odata cu utilizarea pe scara larga a materialelor sintetice, atat in constructii, la anveloparea locuintelor pentru imbunatatirea izolatiei acestora, cat si in alte domenii de activitate, cand un incendiu se manifesta, acesta este mai periculos atat pentru mediu cat si pentru personalul de intervenţie, iar interventia pentru stingere capata alte valente. Dotarea comunitatii cu o autospeciala pentru interventie rapida in cazul unui incendiu si asigurarea necesarului de apa intr-o comunitate afectata de producerea situatiilor de urgenta este necesara pentru imbunatatirea serviciilor sociale si medicale. Dotarea serviciului voluntar pentru situatii de urgenta al comunei Cudalbi cu o autospeciala pentru interventie in cazul situatiilor de urgenta va eficientiza activitatea serviciului si va oferi acestuia oportunitatea acordarii de prim ajutor medical si de interventie in zonele cu drumuri greu accesibile in perioada de toamna-iarna. Dotarea serviciului voluntar pentru situatii de urgenta cu o autospeciala pentru stingerea incendiilor va asigura interventia rapida si calitativa in toate situatiile de risc pentru comunitatea din comuna Cudalbi.Solutii primite de la cetateni

Agache Ionut

Agache Ionut, Romania, Economist (16.01.2018)

Primirea prin donatie a unei autospeciale de stingere a incendiilor prin infratirea cu o localitatea din strainatate sau de la o alta entitate. A se vedea exemple de mai jos:1. https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2014-05-20/Pojorata-a-primit-ca-donatie-o-masina-de-pompieri-din-Germania2. http://www.stiridecluj.ro/politic/florestiul-a-primit-prima-masina-de-pompieri-din-donatii3. http://actualmm.ro/donatie-din-austria-autospeciala-noua-pentru-pompierii-din-viseu-de-sus/4. https://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/pompierii-dintr-o-comuna-suceveana-au-primit-o-autospeciala-din-luxemburg-8114955. http://radioconstanta.ro/2017/11/09/comuna-saraiu-asteapta-o-masina-de-pompieri-din-elvetia/6. https://www.youtube.com/watch?v=m3PFrDKJD3c7. http://www.radiomures.ro/stiri/donatii-de-masini-de-pompieri-din-marea-britanie-si-germania.html


Agache Ionut

Agache Ionut, Romania, Economist (16.01.2018)

Achizitionarea autospecialei pentru stingere a incendiilor din fonduri proprii ale UAT Cudalbi.


Agache Ionut

Agache Ionut, Romania, Economist (16.01.2018)

Accesarea de fonduri nerambursabile de catre UAT Cudalbi pentru achizitia unei autospeciale de stingere a incendiilor.


Care este solutia ta?

De ce avem nevoie de toate aceste informatii? Datele pe care le colectam prin acest formular de identificare a solutiei sunt importante pentru a genera mai multa forta procesului de participare si pentru a avea sanse mai mari sa generam probleme rezolvate:

*

Soluția ta - Te rugam sa fii cat mai concis(a) si la obiect. Acest camp este limitat la 1500 de caractere. In cazul in care ai nevoie de mai mult spatiu, te sfatuim sa mai publici o solutie. Pentru ca ideile tale sa fie considerate in adresa oficiala catre autoritati, solutia trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii care formeaza misiunea metodei noastre de participare:

  • sa fie fezabila: asta inseamna ca poate fi indeplinita de catre organizatiile existente, sau cu ajutor de la terti.
  • sa fie valoroasa: solutia trebuie sa aduca valoare comunitatii careia se adreseaza
  • sa fie sustenabila: solutia trebuie sa aibe sanse sa atraga sprijinul si resursele necesare de la mediul politic, social sau de afaceri.
*

Nume complet - Vom publica numele tau ca sa-ti oferim credit pentru solutia ta si ca sa te promovam.

*

Țara - Publicam si tara din care provii, pentru a vedea cat de intercultural este procesul de participare.

*

Profesie - Publicam si profesia ta, pentru a te promova mai bine.

*

Educație - Nu publicam aceasta informatie. O cerem doar pentru evidentele noastre statistice.

*

Email - Nu publicam nici aceasta informatie. Pastram insa adresa de email pentru a comunica cu tine atunci cand va fi nevoie, pentru a redacta adresa oficiala cu solutia cea mai buna, catre autoritati.

*

Telefon - Telefonul nu se va publica. Il pastram pentru a tine legatura cu tine in cazul in care va fi nevoie, pentru a redacta adresa oficiala cu solutia cea mai buna, catre autoritati.

Website - Acest camp nu este obligatoriu. Daca ai un blog sau doresti sa promovezi o asociatie, o poti face aici. Nu vor fi acceptate site-uri care promoveaza un comportament neadecvat.

Poza proprie - Nici acest camp nu este obligatoriu. Poti sa faci upload la o poza de dimenisuni 80x80 pixeli sau mai mare, in format JPG, GIF sau PNG. Acest lucru te va promova mai bine.

Iti multumim pentru ca ai initiativa de a publica o solutie la aceasta problema, pe platforma noastra de participare! Efortul tau contribuie la indeplinirea misiunii acestui proiect, si anume implicarea cetatenilor in furnizarea de solutii valoroase, fezabile si sustenabile la problemele de interes public. Prin exemplul tau suntem mai aproape de a genera politici publice facute de cetateni!


Acest site a fost realizat cu sprijinul Uniunii Europene. Continutul acestuia reprezinta responsabilitatea exclusiva a Centrului de Dezvoltare SMART si in niciun caz nu poate reflecta opiniile Uniunii Europene.