Cultura: In Galati nu exista nici un cinematograf

Nume : Oana Iordan
Tara : Romania
Data : 03.11.2010
Profesie : Studenta
Organizatie : Liga Studentilor din Galati
Institutie tinta : Primaria
Stadiul problemei :

Galatiul nu dispune de niciun cinematograf in anul 2010, ceea ce reprezinta o adevarata problema pentru toti iubitorii de filme (acestia nu sunt putini)care nu doresc sa-si petreaca timpul liber in fata televizorului. Elevii mei nu stiu ce inseamna sa mergi la cinema, sa traiesti emotia vizionarii unui film alaturi de alti oameni, altfel spus, sa socializezi.

Nota: problema preluata de pe platforma veche de participare.


Solutii primite de la cetateni

Asociatia ''Galati, orasul meu''

Asociatia ''Galati, orasul meu'', Romania, ONG (28.06.2014)

Am depus o petitie la Primaria Galati intitulata ''Vrem cinematograf in Galati!''. A fost semnata de 1281 de galateni. Asteptam rapunsul, apoi vom stabili ce demersuri vom face.
alecsxandra

alecsxandra, Romania, Barman/Student (04.11.2011)

solutie la aceasta problema , exista , doar daca s-ar implica si acel primar! exista fonduri europene si se poate vorbi cu cu cei de la c.n.c si exista solutii, dar nimeni nu isi interesul. cei de la c.n.c. te pot ajuta cu o parte din suma care vrei sa o investesti intr-un cinematograf, trebuie doar depus un dosar cu niste acte care nu sunt greu de facut, dar ... e greu ! lucrez intr-un cinematograf in bucuresti si de aceea stiu ca exista solutii! tot inainte si poate pe viitor vom vedea si un cinema in galati ! speranta moare ultima !
nicu cristian sonu

nicu cristian sonu, Romania, fara (26.01.2011)

sa se termine odata mall-ul de la autogara,ca acolo e loc de cinema 3d,sau tip hollywood multiplex.
acum s-a deschis o tentativa de cinema in modern,la etajul 4,dar are doar 34 locuri.
Lujanschi Claudiu

Lujanschi Claudiu, Romania, Student (02.12.2010)

Ne dorim cu totii sa putem merge la un film cu gasca de prieteni insa nu avem cinematograf modern.Exista spatiul fostului cinema central, unde primaria poate reamenaja locul la standarde moderne.Un proiect pe fonduri europene poate fi o solutie , si chiar un parteneriat intre mediul public si cel privat.Imi doresc mult un cinema in acest oras.
Eco-Terra Galati

Eco-Terra Galati, Romania, Firma consultanta (02.12.2010)

S-ar putea face un parteneriat public-privat prin care sa se construiasca un cinematograf sau un spatiu comercial mare care sa contina si un cinematograf.

Care este solutia ta?

De ce avem nevoie de toate aceste informatii? Datele pe care le colectam prin acest formular de identificare a solutiei sunt importante pentru a genera mai multa forta procesului de participare si pentru a avea sanse mai mari sa generam probleme rezolvate:

*

Soluția ta - Te rugam sa fii cat mai concis(a) si la obiect. Acest camp este limitat la 1500 de caractere. In cazul in care ai nevoie de mai mult spatiu, te sfatuim sa mai publici o solutie. Pentru ca ideile tale sa fie considerate in adresa oficiala catre autoritati, solutia trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii care formeaza misiunea metodei noastre de participare:

  • sa fie fezabila: asta inseamna ca poate fi indeplinita de catre organizatiile existente, sau cu ajutor de la terti.
  • sa fie valoroasa: solutia trebuie sa aduca valoare comunitatii careia se adreseaza
  • sa fie sustenabila: solutia trebuie sa aibe sanse sa atraga sprijinul si resursele necesare de la mediul politic, social sau de afaceri.
*

Nume complet - Vom publica numele tau ca sa-ti oferim credit pentru solutia ta si ca sa te promovam.

*

Țara - Publicam si tara din care provii, pentru a vedea cat de intercultural este procesul de participare.

*

Profesie - Publicam si profesia ta, pentru a te promova mai bine.

*

Educație - Nu publicam aceasta informatie. O cerem doar pentru evidentele noastre statistice.

*

Email - Nu publicam nici aceasta informatie. Pastram insa adresa de email pentru a comunica cu tine atunci cand va fi nevoie, pentru a redacta adresa oficiala cu solutia cea mai buna, catre autoritati.

*

Telefon - Telefonul nu se va publica. Il pastram pentru a tine legatura cu tine in cazul in care va fi nevoie, pentru a redacta adresa oficiala cu solutia cea mai buna, catre autoritati.

Website - Acest camp nu este obligatoriu. Daca ai un blog sau doresti sa promovezi o asociatie, o poti face aici. Nu vor fi acceptate site-uri care promoveaza un comportament neadecvat.

Poza proprie - Nici acest camp nu este obligatoriu. Poti sa faci upload la o poza de dimenisuni 80x80 pixeli sau mai mare, in format JPG, GIF sau PNG. Acest lucru te va promova mai bine.

Iti multumim pentru ca ai initiativa de a publica o solutie la aceasta problema, pe platforma noastra de participare! Efortul tau contribuie la indeplinirea misiunii acestui proiect, si anume implicarea cetatenilor in furnizarea de solutii valoroase, fezabile si sustenabile la problemele de interes public. Prin exemplul tau suntem mai aproape de a genera politici publice facute de cetateni!


Acest site a fost realizat cu sprijinul Uniunii Europene. Continutul acestuia reprezinta responsabilitatea exclusiva a Centrului de Dezvoltare SMART si in niciun caz nu poate reflecta opiniile Uniunii Europene.